Saavutettavuustyökalut

Bravura Menu Sulje

Yritys-, talous- ja sijoittajaviestinnän asiantuntija

Olemme yritys-, talous- ja sijoittajaviestintään erikoistunut viestintätoimisto.

Toimintamme ytimessä on erityisesti kyky vastata vaativista yritys-, talous- ja sijoittajaviestintää koskevista hankkeista. Meillä on vahvaa kokemusta listautumisprojekteista ja palvelemme asiakkaitamme myös markkinointi- ja mediaviestinnän tarpeissa. Autamme kaikkia asiakkaitamme luomaan aidosti liiketoimintalähtöistä ja tuloksellista viestintää.

Siirry eteenpäin

Tiimi

Tiimissämme korostuvat vahva ymmärrys sekä strategisesta viestinnästä että liiketoiminnan tarpeista. Meillä on laajaa kokemusta maan johtavien yritysten maineenhallinnasta, viestinnästä, markkinoinnista sekä taloudesta ja rahoituksesta. Tehokkaan ja osaavan tiimimme voimin kykenemme tarjoamaan ketterästi apua asiakkaidemme viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa sekä luomaan liiketoimintalähtöistä ja tuloksellista viestintää.

 

 

 

Anu Kuula
Toimitusjohtaja, osakas
[javascript protected email address]
+358 44 582 6102

Tiina Olkkonen
Perustajaosakas
[javascript protected email address]
+358 40 827 8844

Pauliina Tennilä
Osakas
[javascript protected email address]
+358 40 570 5530

Josefina Tallqvist
Senior Advisor
[javascript protected email address]
+358 40 745 5276

Saija Serpola
Asiakkuusjohtaja
[javascript protected email address]
+358 50 4341424

Lilli Riikonen
Asiakkuusjohtaja
[javascript protected email address]
+358 50 321 1217

Vuodesta 2012

Tiina Olkkonen perusti Bravuran vuonna 2012 vastaamaan tarpeeseen omistaja-arvon rakentamiselle liiketoimintalähtöisen yritys- ja sijoittajaviestinnän keinoin. Vuonna 2017 hän laajensi Bravuran omistuspohjaa, missä yhteydessä Bravuran osakkaiksi tulivat Seppo ja Anu Kuula sekä Pauliina Tennilä.

Olemme toimineet viestinnällisenä neuvonantajana yli viidessätoista pörssilistautumisessa ja avustamme pitkäaikaisena kumppanina lukuisia kansainvälisesti toimivia suomalaisia pörssiyhtiöitä menestyksekkään sijoittaja- ja talousviestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa.

Liiketoimintamme on kasvanut voimakkaasti ja maineemme yhtenä Suomen johtavista talous- ja sijoittajaviestintään erikoistuneista viestintätoimistoista on kiirinyt laajalle. Olemme tästä ylpeitä. Korkealaatuinen työn jälki ja tuloksellisuus ovat olleet meille kunnia-asia yhtiön perustamisesta lähtien.

Olemme mukana useissa merkittävissä talous- ja sijoittajaviestinnän projekteissa ja uskomme vahvasti, että voimme omalta osaltamme luoda parempaa viestintäkulttuuria sekä nostaa talous- ja sijoittajaviestinnän profiilia Suomessa.