Saavutettavuustyökalut

Bravura Menu Sulje

Yritys-, talous- ja sijoittajaviestinnän asiantuntija

Olemme yritys-, talous- ja sijoittajaviestintään erikoistunut viestintätoimisto.

Toimintamme ytimessä on erityisesti kyky vastata vaativista yritys-, talous- ja sijoittajaviestintää koskevista hankkeista. Meillä on vahvaa kokemusta listautumisprojekteista ja palvelemme asiakkaitamme myös markkinointi- ja mediaviestinnän tarpeissa. Autamme kaikkia asiakkaitamme luomaan aidosti liiketoimintalähtöistä ja tuloksellista viestintää.

Siirry eteenpäin

Tiimi

Tiimissämme korostuvat vahva ymmärrys sekä strategisesta viestinnästä että liiketoiminnan tarpeista. Meillä on laajaa kokemusta maan johtavien yritysten maineenhallinnasta, viestinnästä, markkinoinnista sekä taloudesta ja rahoituksesta. Tehokkaan ja osaavan tiimimme voimin kykenemme tarjoamaan ketterästi apua asiakkaidemme viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa sekä luomaan liiketoimintalähtöistä ja tuloksellista viestintää.

 

 

 

Anu Kuula
Toimitusjohtaja, osakas
[javascript protected email address]
+358 44 582 6102

Pauliina Tennilä
Osakas
[javascript protected email address]
+358 40 570 5530

Josefina Tallqvist
Senior Advisor
[javascript protected email address]
+358 40 745 5276

Tiina Kuusisaari
Investor Relations Advisor
[javascript protected email address]
+358 405288154

Lilli Riikonen
Asiakkuusjohtaja
[javascript protected email address]
+358 50 321 1217

Vuodesta 2012

Bravura on perustettu vuonna 2012 vastaamaan tarpeeseen omistaja-arvon rakentamiselle liiketoimintalähtöisen yritys- ja sijoittajaviestinnän keinoin.

Olemme toimineet viestinnällisenä neuvonantajana lähes kolmessakymmenessä pörssilistautumisessa ja avustamme pitkäaikaisena kumppanina lukuisia kansainvälisesti toimivia suomalaisia pörssiyhtiöitä menestyksekkään sijoittaja- ja talousviestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa.

Liiketoimintamme on kasvanut voimakkaasti ja maineemme yhtenä Suomen johtavista talous- ja sijoittajaviestintään erikoistuneista viestintätoimistoista on kiirinyt laajalle. Olemme tästä ylpeitä. Korkealaatuinen työn jälki ja tuloksellisuus ovat olleet meille kunnia-asia yhtiön perustamisesta lähtien.

Olemme mukana useissa merkittävissä talous- ja sijoittajaviestinnän projekteissa ja uskomme vahvasti, että voimme omalta osaltamme luoda parempaa viestintäkulttuuria sekä nostaa talous- ja sijoittajaviestinnän profiilia Suomessa.