Bravura

Bravura on asiakkaiden strateginen kumppani, jonka missiona on auttaa kehittämään yrityksen arvoa viestinnän ja vastuullisuuden avulla.

Bravura on talous- ja sijoittajaviestinnän asiantuntija ja vastuullisuuden neuvonantaja. Olemme olleet mukana viestinnän neuvonantajana lukuisissa pörssilistautumishankkeessa ja suunnitelleet ja toteuttaneet viestintää useissa strategisissa yritysrahoitukseen liittyvissä transaktioissa.

Ydinliiketoimintaamme kuuluu myös toimia listayhtiöiden ulkoistetun viestinnän kumppanina. Hoidamme asiakkaidemme yritys- ja sijoittajaviestinnän, laadimme osavuosikatsaukset sekä pörssi- ja lehdistötiedotteet.

Autamme asiakkaitamme kehittämään yrityksen toimintaa vastuullisemmaksi. Tuemme asiakkaitamme olennaisten vastuullisuusnäkökulmien määrittelemisessä, yritysvastuuohjelman laatimisessa, vastuullisuustyön tulosten raportoinnissa ja viestimisessä.

Tiimissämme korostuvat yrittäjähenkisyys sekä vahva ymmärrys strategisesta viestinnästä ja liiketoiminnan tarpeista. Meillä on laajaa kokemusta maan johtavien yritysten viestinnästä, vastuullisuudesta, maineenhallinnasta, markkinoinnista sekä taloudesta ja rahoituksesta. Tehokkaan ja osaavan tiimimme voimin kykenemme tarjoamaan ketterästi apua asiakkaidemme viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa sekä yritysvastuun eri projekteissa.

Listautumisviestinnästä yritysjohdon strategiseksi kumppaniksi

Bravuran tarina alkoi 2012, kun IPO-markkina avautui Suomessa usean vuoden tauon jälkeen. Teknologiayhtiö Siili Solutions listautuessa First North -markkinapaikalle, Bravura toimi viestinnän neuvonantajana. Bravuran liiketoimintalähtöinen viestintä ja ketterä tapa toimia ovat tulleet tutuiksi lukuisille listautuville asiakkaille sekä listautumishankkeiden neuvonantajille.

Bravuran liiketoiminta keskittyi vahvasti listautumisviestintäprojekteihin vuoteen 2017 saakka, jonka jälkeen yhtiön omistajapohja laajeni ja liiketoimintaa lähdettiin kasvattamaan uusin voimin ja palkkaamalla lisää sijoittajaviestinnän rautaisia ammattilaisia. Palveluvalikoimaa laajennettiin määrätietoisesti ja uusiksi asiakkaiksi saatiin niin maan suurimpiin kuuluvia listayhtiöitä kuin listaamattomia kasvuyhtiöitä.

Bravuran maine yhtenä Suomen johtavista talous- ja sijoittajaviestintään erikoistuneista viestintätoimistoista on kiirinyt laajalle. Tyytyväiset asiakkaat ja toimintamme tuloksellisuus ovat meille kunnia-asia. Olemme ylpeitä siitä, että saamme tänä päivänä toimia yritysten ylimmän johdon luotettuna strategisen viestinnän kumppanina ja vastuullisuuden neuvonantajana.

Tehokkaan ja osaavan tiimimme voimin kykenemme tarjoamaan ketterästi apua asiakkaidemme talous- ja sijoittajaviestinnässä sekä yritysvastuun projekteissa. Haluamme tuoda toiminnallamme yrityksille kasvuvoimaa viestinnän ja vastuullisuuden keinoin.”

ASIAKAS KESKIÖSSÄ – sitoudumme vahvasti työhömme ja asiakkaisiimme. Intohimonamme on auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan niin isoja kuin pieniäkin haasteita.

ARVOSTAEN MUITA – arvostamme asiakkaidemme, kollegoidemme ja yhteistyökumppaneidemme työtä. Keskitymme tekemään hyvin sen minkä lupaamme ja lupaamme vain sen minkä osaamme.

ILON KAUTTA – olemme tottuneita työskentelemään paineen alla. Tiukoissa paikoissa meitä auttaa positiivisen ilmapiirin ylläpitäminen ja oikea asenne.