Mediaviestintä

Mediaviestinnällä on merkittävä rooli tuloksellisen ja vaikuttavan viestinnän toteuttamisessa ja yrityksen maineenhallinnassa.

Onnistunut mediaviestintä on avain luottamuksen, kiinnostuksen ja näkyvyyden kasvattamiseen suuren yleisön parissa. Sen avulla voidaan luoda ilmiöitä, jakaa uutta tietoa ja ylläpitää yrityksen mainetta.

Autamme asiakkaitamme mediaviestinnässä:

  • Mediasuunnitelman laatiminen
  • Mediasuhteiden vahvistaminen
  • Mediaa kiinnostavien teemojen kartoittaminen
  • Yrityksen ydinviestien kiteyttäminen
  • Taustamuistioiden laatiminen medialle
  • Pörssi- ja yhtiötiedotteiden laatiminen

 

"Tarvitsimme If Suomen viestintätiimissä mediaviestinnän vahvistusta muun muassa paikkaamaan resurssivajetta vanhempainvapaiden aikana. Halusimme ansaitun median avulla vahvistaa Ifin tunnettuutta sekä rakentaa ajatusjohtajuuttamme suomalaisten arjen turvallisuutta sivuavissa teemoissa. Mediaviestinnän ulkoistus oli tilanteessamme nappivalinta - joustava ja tehokas ratkaisu. Meille nimetty kokenut yritysviestinnän tekijä sai nopeasti briiffeistämme kiinni ja tuotti itsenäisesti laadukasta sisältöä silloin kun emme itse siihen pystyneet irrottautumaan. Saimme myös viestinnän suunnittelu- ja sparrausapua kaivatessamme uutta näkökulmaa ja ulkopuolisia silmiä. Uutisaiheemme saavuttivat toivomaamme näkyvyyttä ansaitun median kanavissa. Ulkoistuksen ansiosta meillä oli äkillisiinkin toimeksiantoihin aina käytössämme Ifin tarinan ja tavoitteet tunteva viestijä, mikä helpotti myös omaa arkeani ja tyhjensi työpöytääni muille tehtäville.”

Ainomaija Pippuri, Viestintäjohtaja
If Suomi

Lisätietoja:

Tiina-Marjo Nousiainen

Johtaja, vastuullisuus

+358 40 764 7873
tiina-marjo.nousiainen@bravura.fi