QPR Software Oyj

QPR Software Oyj tarjoaa asiantuntijapalveluja ja ratkaisuja toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen, sekä muutoshankkeiden ja operatiivisen toiminnan tukemiseen. Näiden tueksi QPR Software toimittaa yli 50 maassa strategian toimeenpanon, tulos- ja prosessijohtamisen, prosessianalyysin sekä kokonaisarkkitehtuurin ratkaisuja tukevia ohjelmistoja. Yhtiön osake noteerataan Nasdaq Helsingin päälistalla, informaatioteknologia-toimialaluokan Pienet yhtiöt –sarjassa.

Bravuran rooli:

QPR järjesti merkintäetuoikeusannin kasvunsa tukemiseksi ja rahoitusasemansa vahvistamiseksi alkukesästä 2022. Anti ylimerkittiin ja yhtiö sai sitä kautta noin 3,45 miljoonan euron bruttovarat. Bravura toimi antihankkeen viestinnän ja markkinoinnin suunnittelijana ja toteuttajana.

"Bravuran tiimi ymmärsi erinomaisesti brändimme ja markkina-asemamme ja he auttoivat luomaan narratiivin, joka resonoi sidosryhmiemme kanssa ja välitti tehokkaasti merkintäantimme arvoehdotuksen. Heidän asiantuntemuksensa talousviestinnässä osoittautui korvaamattomaksi, ja he varmistivat, että viestimme eivät olleet vain tarkkoja vaan myös vakuuttavia. Heidän tiiminsä oli reagoiva, ketterä ja piti jatkuvasti tiukat määräajat laadusta tinkimättä.”

Sanna Salo, CMO
QPR Software Oyj

Lisätietoja:

Tiina-Marjo Nousiainen

Johtaja, vastuullisuus

+358 40 764 7873
tiina-marjo.nousiainen@bravura.fi