Matkahuolto

Matkahuolto on suomalainen moderneja matkustamiseen, kuljetuksiin ja logistiikkaan liittyviä palveluita tarjoava yhtiö. Näiden palveluiden avulla ihmiset ja paketit liikkuvat helposti ja nopeasti Suomen joka kolkkaan.

Vuosi- ja vastuullisuuskertomus 2022

Yli 90 vuotta toiminut Linja-autoliiton ja liikennöitsijöiden omistama Matkahuolto kävi läpi mittavaa muutosta vuoden 2022 aikana ja onnistui samalla kääntämään tuloksensa positiiviseksi. Vauhdikkaan vuoden tapahtumat ja kehitystoimet kiteytettiin vuosi- ja vastuullisuusraporttiin, jonka sisällön ja rakenteen suunnittelusta ja tuotannosta vastasi Bravura.

Tutustu raporttiin tästä.

Tutustu raportointipalveluihimme tästä.

”Vuosiraporttimme projekti sujui mallikkaasti ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Olemme ulkoistaneet raportin sisällöntuotannon jo vuosien ajan, koska arvostamme ulkopuolista näkemystä ja toisaalta omat resurssimme eivät riitä tekstien kirjoittamiseen kiireisinä vuoden alkukuukausina.    Vastuullisuus ja sen jatkuva kehittäminen ovat meille elinehtoja ja tässä kohdin saimme hyödyntää myös Bravuran vahvaa osaamista.”

Petra Rusi, Viestintäpäällikkö
Matkahuolto

Lisätietoja:

Tiina-Marjo Nousiainen

Johtaja, vastuullisuus, osakas

+358 40 764 7873
tiina-marjo.nousiainen@bravura.fi