KH Group Oyj

KH Group on neljän liiketoiminta-alueen muodostama monialakonserni, joka käy läpi muutosprosessiatavoitteenaan keskittyä tulevaisuudessa KH-Koneiden liiketoimintaan. Nykyiset tytäryhtiöt toimivat  monipuolisesti sekä kuluttajakaupassa että B2B-puolella.

Vuosikertomus 2023

KH Groupin vuosikertomuksen tavoitteena oli viestiä vuoden kehityksen lisäksi uuden strategian perusteista ja tulevista toimenpiteistä. Muutos ensin sijoitusyhtiöstä monialakonserniksi ja viimein teolliseksi konserniksi KH-Koneet Groupin liiketoiminnan ympärille, on moniportainen ja mittava. Muutos heijastui selkeästi vuosikertomukseen, jonka graafinen ilme, sisältö ja tilinpäätöksen laadintatapa uudistuivat. Vuosikertomuksen suunnittelusta ja tuotannosta vastasi Bravura.

Tutustu vuosikertomukseen tästä.

Lule lisää raportointipalveluistamme tästä.

”Aloitimme vuosikertomusprojektimme hyvässä ajoin, joten suunnittelulle ja ideoinnille oli riittävästi aikaa. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Yhteistyö Bravuran kanssa sujui moitteettomasti, ja heidän viikoittaiset projektipäivityksensä pitivät meidät ajan tasalla koko projektin ajan. Sisällöntuotannossa he osoittivat liiketoimintamme ymmärtämistä ja tarjosivat arvokkaita näkemyksiä. Bravuran tiimi oli joustava, miellyttävä ja ehdottomasti ammattitaitoinen. Kiitos heille loistavasta yhteistyöstä!”

Tiina Gröndahl, Hallinto- ja viestintäpäällikkö
KH Group Oyj

Lisätietoja:

Tiina-Marjo Nousiainen

Johtaja, vastuullisuus, osakas

+358 40 764 7873
tiina-marjo.nousiainen@bravura.fi