Incap Oyj

Incap Oyj on globaali elektroniikan sopimusvalmistuspalveluita tarjoava yritys, joka on asiakkaidensa tukena läpi valmistuksen arvoketjun.

Bravura on ollut Incapin viestintäkumppani vuodesta 2020 alkaen. Yhteistyö perustuu jatkuvaan sijoittaja- ja vastuullisuusviestinnän tukeen ja erillisiin projektitoimeksiantoihin.

Incapin raportointi koostuu vuosikertomuksesta ja vastuullisuusraportista. Yritysvastuun systemaattinen kehittäminen käynnistyi Bravuran vetämän vastuullisuuden määrittävän projektin perusteella vuonna 2020. Ensimmäinen vastuullisuusraportti julkaistiin vuodelta 2021 ja toinen vuodelta 2022.

Bravuralla on ollut aktiivinen rooli Incapin  raporttien suunnittelussa ja tuotannossa sekä vastuullisuuden kehittämisessä.

Lue Incapin matkasta kohti CSRD raportointia täältä.

Incap vastuullisuusraportti

"Incap on luotettu kumppani, jolta asiakas saa keskitetysti kaikki elektroniikan sopimusvalmistuspalvelunsa. Huolehdimme asiakkaidemme valmistuksesta heidän puolestaan, jotta he voisivat keskittyä kasvattamaan liiketoimintaansa. Vastaavasti luotamme Bravuran osaamiseen, jolle olemme ulkoistaneet  jatkuvan sijoittajaviestinnän. Bravura on osaava kumppani, joka työskentelee hyvin yhteen konsernijohtomme tukena ja ymmärtää tarpeemme kansainvälisenä kasvuyhtiönä. Siksi päädyimme yhteistyöhön Bravurankanssa myös yritysvastuuohjelman konsultointiin ja kehittämiseen liittyen.”

Otto Pukk, Toimitusjohtaja
Incap Oyj

Lisätietoja:

Pauliina Tennilä

Toimitusjohtaja, osakas

+358 40 570 5530
pauliina.tennila@bravura.fi