Webinaari yritysvastuusta 16. kesäkuuta – katso tallenne täältä

Riippumatta siitä, onko yrityksesi pieni tai suuri, pörssilistattu vai ei, nyt on aika ottaa yritysvastuu osaksi yrityksesi strategiaa, johtamista ja viestintää.

 Webinaarissamme Unikie Oy:n, Bravura Oy:n ja Incap Oyj:n puhujat jakoivat ideoita siitä, miksi ja miten yritysvastuutyössä pääsee alkuun.

Päivämäärä ja aika: Torstai, 16. kesäkuuta 2022, klo 11.00-12.00 EEST

Esityskieli: Englanti

KATSO TALLENNE TÄÄLTÄ

Puhujat

Seppo KuulaUnikie Oy:n toimitusjohtaja ja Bravura Oy:n hallituksen puheenjohtaja

Seppo Kuula on kokenut IT-alan johtaja ja vaikuttaja. Hänellä on neljä korkeakoulututkintoa ja hän on tehnyt tohtoritutkinnon palveluiden liiketoimintalogiikasta. Avaussanoissaan hän kertoo näkemyksensä siitä, kuinka ESG-työ tukee myös liiketoiminnan kehittämistä.

Pauliina Tennilätoimitusjohtaja, Bravura Oy

Pauliina Tennilä on tehnyt pitkän uran energia-alalla ja hänellä on paljon kokemusta sijoittajaviestinnästä (IR). Hän on myös neuvonut pieniä ja keskisuuria yrityksiä, jotka ovat kehittäneet vastuullisuusohjelmiaan ja viestintäänsä. Hän jakaa kanssasi kokemuksensa vastuullisuustyön aloittamisesta, vastuullisuuden määrittelystä ja yritysvastuuviestinnän aloittamisesta keskeisille sidosryhmille.

Otto Pukktoimitusjohtaja, Incap Oyj

Otto Pukk on nopeasti kasvavan elektroniikan sopimusvalmistajan Incap Oyj:n toimitusjohtaja, jolla on tehtaita Euroopassa ja Intiassa. Viimeisen kolmen vuoden aikana Incapin osakkeen kurssi on noussut yli 600 %, joten Otto Pukk on yksi Nasdaq Helsingin pörssiyhtiöiden menestyneimmistä toimitusjohtajista. Otto kuvailee vastuullisuuden roolia Incapissa ja miten yritysvastuuraportointi aloitettiin Incapissä.