Tiina-Marjo Nousiainen johtamaan Bravuran vastuullisuuspalveluita

Yritys-, sijoittaja- ja vastuullisuusviestinnän asiantuntija Viestintätoimisto Bravura on nimittänyt Tiina-Marjo Nousiaisen (MBA) vastuullisuuspalveluista vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.4.2022 alkaen.

Tiina-Marjo Nousiaisella on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus sijoittaja- ja vastuullisuusviestinnän konsultoinnista ja toteuttamisesta eri viestintätoimistoissa. Ennen Bravuralle siirtymistään Nousiainen työskenteli Tekir Oy:n Talous- ja sijoittajaviestintäpalveluiden johtajana. Nousiaisella on vahva tausta viestintätoimistojen toiminnan ja palvelutarjonnan kehittämisestä sekä aiempaa kokemusta pääomamarkkinoilta.

Bravurassa Nousiaisen vastuualueelle kuuluvat vastuullisuusohjelmien rakentaminen, vastuullisuusviestintä ja -raportointi. Lisäksi Nousiainen on mukana asiakkaiden sijoittaja- ja talousviestinnän projekteissa kuten myös listautumisprojekteissa.

”Vastuullisuuspalvelut on Bravuralle kasvava ja tärkeä liiketoiminta-alue. Tiina-Marjo on uransa aikana ollut kehittämässä noin 80 yrityksen vastuullisuutta ja viestintää ja hänen osaamisensa vahvistaa tiimiämme ja mahdollistaa vastuullisuuspalveluidemme kehittämisen uudelle tasolle. On todella hienoa saada Tiina-Marjon kaltainen vastuullisuuden asiantuntija osaksi kasvavaa tiimiämme”, toteaa Bravuran toimitusjohtaja Pauliina Tennilä.

”Olen tehnyt pitkään työtä, jotta Suomessa olisi toimivat pörssimarkkinat. Viimeisen kymmenen vuoden aikana vastuullisuus on noussut yritysten ja sijoittajien keskuudessa elintärkeäksi teemaksi. Vastuullisuus on osa edistyksellisten yritysten strategiaa ja se vahvistaa niiden liiketoimintaa. Lähden nyt suurella innolla kehittämään Bravuran asiakkaiden vastuullisuustyötä ja sijoittajaviestintää”, kertoo Tiina-Marjo Nousiainen.

Lisätietoja:

Pauliina Tennilä

Toimitusjohtaja

puh. + 358 40 570 5530

pauliina.tennila@bravura.fi

 

Bravura lyhyesti

Bravura on yksi Suomen johtavista yritysviestinnän asiantuntijoista, jonka kokeneen tiimin ydinosaamista on strateginen ja liiketoimintalähtöinen yritys- ja sijoittajaviestintä. Bravura on ollut mukana viestinnän neuvonantajana lukuisissa pörssilistautumishankkeissa sekä suunnitellut ja toteuttanut viestintää useissa strategisissa yritysrahoitukseen liittyvissä transaktioissa. Bravura toimii yhtiöiden ulkoistettuna viestintäkumppanina ja tukee asiakkaitaan olennaisten vastuullisuusnäkökulmien määrittelemisessä, yritysvastuuohjelman laatimisessa sekä vastuullisuustyön tulosten raportoinnissa ja viestimisessä. www.bravura.fi