Sijoittaja- ja vastuullisuusviestintään keskittyvä Bravura nimittää Pauliina Tennilän uudeksi toimitusjohtajaksi

Viestintätoimisto Bravuran hallitus on nimittänyt Pauliina Tennilän (KTM, 1970) yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 1.8.2021 alkaen.

Viestintätoimisto Bravuran hallitus on nimittänyt Pauliina Tennilän (KTM, 1970) yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 1.8.2021 alkaen. Pauliina on toiminut Bravuran omistajana ja Senior Advisorina yhtiön perustamisesta vuodesta 2017 lähtien. Ennen Bravuraa hän toimi pitkään Wärtsilä Oyj:ssä, jossa hän johti muun muassa sijoittajasuhteita ja konsernin yrityskehitystiimiä sekä toimi erilaisissa rahoitukseen, strategiatyöhön sekä liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä johtotehtävissä. Pauliinan edeltäjä Anu Kuula jatkaa Bravuran osakkaana ja johtoryhmän jäsenenä.

”Otan innostuneena vastaan nimitykseni Bravuran toimitusjohtajaksi. Meillä bravuralaisilla on pitkä kokemus pörssiyrityksissä työskentelemisestä, ja koen, että se on vahvuutemme: ymmärrämme niin sijoittajien kuin liiketoiminnankin tarpeita ja keskitymme tuottamaan lisäarvoa viestinnän avulla. Olen erityisen iloinen siitä, että olemme viimeisen neljän vuoden aikana saaneet olla avuksi lukuisissa merkittävissä projekteissa, kun asiakkaamme ovat toteuttaneet strategiaansa esimerkiksi listautumisilla sekä yritysostoin. Vastuullisuus linkittyy vahvasti yhä pienempien yhtiöiden strategisiin tavoitteisiin, ja olemme ylpeitä siitä että voimme auttaa asiakkaitamme myös vastuullisuusohjelmien rakentamisessa ja vastuullisuudesta viestimisessä. Tavoitteenamme on toimia asiakkaidemme luotettuna viestintäkumppanina jatkuvissa viestinnän tarpeissa”, kommentoi Pauliina Tennilä.

”Neljä vuotta Bravuran toimitusjohtajana tuli täyteen, ja nyt on mielestäni sopiva aika vaihtaa vetovastuuta. Vuodesta 2017 olemme rakentaneet ja kasvattaneet Bravuraa määrätietoisesti, ja voin ylpeänä sanoa, että tänä päivänä olemme yksi Suomen johtavista yritys- ja sijoittajaviestinnän asiantuntijataloista. Olemme myös onnistuneesti laajentaneet palveluitamme vastuullisuusohjelman rakentamiseen ja viestintään. Tästä meidän on hyvä jatkaa Pauliinan johdolla”, toteaa Anu Kuula.

”Bravura perustettiin vastaamaan pienten yritysten listautumistarpeisiin. Transformaatiossa laajensimme liiketoimintaamme jatkuvan sijoittajaviestinnän kautta vastuullisuusviestintään sekä neuvonantajapalveluihin. Anu teki vaativan työn muutosjohtajana, ja Pauliinan ohjauksessa uskon kehityksemme edelleen jatkuvan, ei vain viestijänä vaan uuden ajan yhtiöiden modernin johtamisen vaatiman avoimuuden fasilitoijana”, taustoittaa Bravuran hallituksen puheenjohtaja Seppo Kuula.

Viestintätoimisto Bravura Oy

Hallitus

Lisätietoa:

Seppo Kuula

Hallituksen puheenjohtaja

+ 358 40 370 0032

Pauliina Tennilä

Toimitusjohtaja

+358 40 570 5530

Bravura lyhyesti:

Bravura on yksi Suomen johtavista yritysviestinnän asiantuntijoista, jonka kokeneen tiimin ydinosaamista on strateginen ja liiketoimintalähtöinen yritys- ja sijoittajaviestintä. Bravura on ollut mukana viestinnän neuvonantajana lukuisissa pörssilistautumishankkeissa ja suunnitellut ja toteuttanut viestintää useissa strategisissa yritysrahoitukseen liittyvissä transaktioissa. Bravura toimii yhtiöiden ulkoistettuna viestintäkumppanina ja tukee asiakkaita olennaisten vastuullisuusnäkökulmien määrittelemisessä, yritysvastuuohjelman laatimisessa, vastuullisuustyön tulosten raportoinnissa ja viestimisessä.