Kasvava Bravura muutti uusiin, energiatehokkaisiin tiloihin merelliseen Ruoholahteen

Muutimme 1.4. isompaan toimistoon meren rannalle. Lisäneliöt ovat tarpeen, sillä Bravura kasvaa. Tiina-Marjo Nousiainen (MBA) nimitettiin Bravuran vastuullisuuspalveluista vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.4. alkaen.

Tiina-Marjolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus sijoittaja- ja vastuullisuusviestinnän kehittämisestä, konsultoinnista ja toteuttamisesta eri viestintätoimistoissa sekä kokemusta pääomamarkkinoilta. Ennen Bravuralle siirtymistään hän työskenteli Tekir Oy:n Talous- ja sijoittajaviestintäpalveluiden johtajana. Bravurassa Tiina-Marjon vastuualueelle kuuluvat vastuullisuusohjelmien rakentaminen, vastuullisuusviestintä ja -raportointi. Lisäksi hän on mukana asiakkaiden sijoittaja- ja talousviestinnän projekteissa sekä listautumisprojekteissa.

”Kun tiimimme kasvaa ja koronan etätyösuositukset viimein väistyivät, oli hyvä hetki etsiä meille uudet, viihtyisät ja toimivammat tilat. Ne löytyivät meren ääreltä Salmisaaresta, Technopolis Ruoholahdesta”, kertoo toimitusjohtaja Pauliina Tennilä.

”Tärkein kriteeri tiloille oli työntekijöidemme hyvinvointi. Haluamme tarjota bravuralaisille viihtyisän toimiston, jonne on kiva ja helppo tulla töihin. Kuten kaikki tiedämme, korona pakotti meidät kaikki täysin etätöihin, ja Bravurassa iloitsemme, kun saamme taas tehdä töitä yhdessä kasvokkain. On myös mahtavaa päästä tapaamaan asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme uudella toimistolla omassa neukkarissamme”, sanoo osakas, henkilöstöasioista vastaava Anu Kuula.

Uuden toimiston valintaperusteista keskusteltiin ennakkoon koko tiimin kesken. Kaikille oli tärkeää, että toimisto sijaitsee hyvien yhteyksien päässä ja että sinne pääsee vaivattomasti julkisilla kulkuneuvoilla. Myös muut kestävään kehitykseen liittyvät asiat kuten energiatehokkuus nähtiin itsestään selvinä kriteereinä Bravuran uudelle pesäpaikalle.

Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme ja keskustelemaan kanssamme – meillä on tuoretta kahvia aina valmiina!

Terveisin Pauliina ja Anu ja koko Bravuran tiimi

Uusi osoitteemme on Hiilikatu 3, 00180 Helsinki (Technopolis)