Modulight Oyj

Modulight Oyj on biolääketieteen alan yritys, joka suunnittelee ja valmistaa laservaloa hyödyntäviä laitteita syöpä- ja silmäsairauksien hoitoon sekä genetiikkaan. Yritys valmistaa lisäksi tuotteita muihin korkean lisäarvon sovelluksiin kuten kvanttilaskentaan.

Suomen tulevaisuus nojaa vahvasti teknologiaan ja tieteeseen. Korkean koulutustasomme ansiosta täällä syntyy yrityksiä, joilla on valmius kehittää ainutlaatuisia tuotteita ja palveluja ja viedä niitä kansainvälisille markkinoille. Yksi oman osaamisalueensa uudistaja on First North -listattu Modulight, joka on alansa edelläkävijä, korvattava laser- ja puolijohdeteknologian hyödyntämisessä muun muassa lääketieteessä. Modulightin laitteita ja palveluita käytetään erityisesti taistelussa syöpää vastaan.

Bravuralla on ollut kunnia toimia Modulightin kumppanina viestinnän ja vastuullisuuden kehittämisessä. Olemme hoitaneet yhdessä pörssiyrityksen jatkuvaa tiedonantovelvoitetta ja ottaneet samalla suuria askeleita yhtiön vastuullisuuden ja viestinnän kehittämisessä. Vastuullisuus on luonteva osa Modulightin strategiaa, ja sen tulevaisuuden tavoitteet ovat kunnianhimoisia sekä liiketoiminnan että vastuullisuuden osalta.

Yhteisiä projektejamme:

IR

  • Jatkuva sijoittajaviestintä ja sisällön tuottaminen tiedotteisiin ja julkaisuihin
  • Sijoittajasivujen päivittäminen
  • Strategiaviestintä

Vastuullisuus

  • Olennaisuus- ja sidosryhmämääritys
  • Vastuullisuusohjelman luonnostelu tavoitteineen ja mittareineen
  • Vastuullisuuden johtamisjärjestelmä
  • Vastuullisuusraportointi ja julkaisun hyödyntämissuunnitelma
  • Vastuullisuuden avainviestit osana sijoittajaviestintää
  • Esitysmateriaaleja

”Yhteistyömme Bravuran kanssa on tuloksekasta ja sujuvaa. Meillä on tiivis keskusteluyhteys ja saamme heiltä asiantuntevia neuvoja. Modulightin toiminnan kiteyttäminen vaatii perehtyneisyyttä ja kykyä tiivistää  monimutkaiset asiat oikein. Tässä Bravura on onnistunut erinomaisesti. Olemme myös ottaneet valtavia askeleita vastuullisuutemme kehittämisessä lyhyessä ajassa yhteistyömme ansiosta. On ollut mukava huomata, että kumppanimme pystyy auttamaan meitä monessa ja seisoo vierellämme eri tilanteissa."

Seppo Orsila, Toimitusjohtaja
Modulight Oyj

Lisätietoja:

Pauliina Tennilä

Toimitusjohtaja, osakas

+358 40 570 5530
pauliina.tennila@bravura.fi