Bravura kasvaa ja vahvistaa strategisen sijoittajaviestinnän osaamistaan

Strategisen yritys- ja sijoittajaviestinnän asiantuntija Viestintätoimisto Bravura on nimittänyt Josefina Tallqvistin (KTM, EMBA) Senior Advisoriksi 2.1.2020. 

Bravura kasvaa ja vahvistaa strategisen sijoittajaviestinnän osaamistaan

Strategisen yritys- ja sijoittajaviestinnän asiantuntija Viestintätoimisto Bravura on nimittänyt Josefina Tallqvistin (KTM, EMBA) Senior Advisoriksi 2.1.2020.  Josefina Tallqvistilla on pitkä ja kansainvälinen kokemus sekä listattujen että listaamattomien yhtiöiden talous- ja sijoittajaviestinnästä (IR). Hän on toiminut muun muassa sijoittajasuhde- ja viestintäjohtajana Rettig Groupilla, jossa hän rakensi yhtiön tunnettuutta rahoittajien ja velkasijoittajien keskuudessa. Ennen sitä hän on toiminut muun muassa sijoittajasuhdepäällikkönä Lontoossa listatussa mediayhtiö Reach Plc:ssä (ent. Trinity Mirror Plc) sekä IR-konsulttina Citigate Dewe Rogersonilla Lontoon Cityssä.

”Josefina on loistava täydennys tiimiimme. Hänellä on laaja kokemus sekä strategisesta että käytännön sijoittajaviestinnästä. Bravuralla Josefina keskittyy asiakkaidemme viestinnän kehittämiseen jälkimarkkinassa ja auttaa heitä  sijoittajaviestintästrategian ja -ohjelman rakentamisessa. Josefina tuo Bravuran tekemiseen paitsi intoa ja osaamista myös kansainvälisen kulman. Yhdessä Josefinan kanssa voimme luoda lisäarvoa asiakkaillemme entistäkin paremmin”, iloitsee Bravuran toimitusjohtaja Anu Kuula.

Tiimin vahvistumisen myötä Bravura tekee jatkossa asiakkaille muun muassa räätälöityjä sijoittajamarkkinatutkimuksia, joiden avulla yhtiön johto pystyy paremmin seuraamaan institutionaalisten sijoittajien odotuksia ja kehittämään tehokkaammin yhtiön sijoittajatarinaa ja viestintää.

”Talousviestintä ja sijoittajasuhteet ovat isossa muutoksessa. Sääntelyn lisäksi tiedon määrä, nopeus ja saatavuus kasvavat kovalla vauhdilla, mikä lisää paineita listattujen ja listaamattomien yritysten liiketoiminnan läpinäkyvyyteen ja viestintään. Samaan aikaan tekoälyn mahdollisuudet ja ESG:n rooli sijoittajaviestinnässä kasvavat. On suuri ilo ja kunnia päästä yhdessä kokeneen ja omistautuneen Bravura-tiimin kanssa auttamaan suomalaista yritysjohtoa kasvustrategioiden ja niiden rahoittamisen toteuttamisessa hyvin hoidetun sijoittaja- ja talousviestinnän avulla”, toteaa Josefina Tallqvist.

 

Bravura – liiketoimintalähtöisen ja tuloksellisen viestinnän strateginen kumppani.