Vastuullisuus yrityksen menestystekijänä -aamiaisseminaari Turussa 12.12.2023

Yrityksiltä vaaditaan yhä kasvavaa vastuullisuutta niin asiakkaiden, sijoittajien kuin lainsäädännönkin taholta. Kuinka omaa vastuullisuutta voi todentaa ja miten siitä kannattaa viestiä? Kuinka kääntää pakolliset velvoitteet inspiroiviksi kilpailueduiksi?

Bravura järjestää aamiasseminaarin yhteistyössä Turun Kauppakamarin, Hansdotterin ja Planet Companyn kanssa Turussa hotelli Kakolassa tiistaina 12.12. klo 8.30–10.30. Seminaarissa puhutaan vastuullisuudesta, siitä viestimisestä ja sen mittaamisesta monipuolisten esimerkkien kautta.

Vastuullisuus on erinomainen tapa kehittää liiketoimintaa pitkänäköisesti, eikä vastuullisuusraportointi enää perustu vain vapaaehtoisuuteen. Kirjanpitolain muutos edellyttää, että yritykset kuvaavat kestävän kehityksen mukaiset tavoitteet, toimenpiteet ja saavutukset osana toimintakertomustaan. Laki tulee koskemaan yrityksiä laajasti tulevien vuosien aikana.

Ja mitä suuret edellä, sitä pienet perässä. Enää ei riitä, että vain yritys itse toimii vastuullisesti, vaan vastuullisuus tulee tarkasteluun myös toimitusketjujen kautta. Näin lain vaatimukset tulevat ulottumaan isoista firmoista myös pienempiin yrityksiin.

Osallistu tilaisuuteen ja tule kuulemaan kiristyvän sääntelyn tuomista velvoitteista ja yritysvastuullisuuden viisaasta rakentamisesta. Tilaisuuden aikana Bravura, Hansdotter ja Planet Company opastavat ja neuvovat raportoinnissa, viestinnässä ja visualisoinnissa sekä vastuullisuuden hyödyntämisestä markkinoinnissa.

Tervetuloa kuulemaan tuoreita näkökulmia yritysten ja brändien vastuullisuuteen.Tilaisuus on maksuton.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Ohjelma:

8.30 Hotelli Kakolan aamupala tarjolla
9.00 Tervetuloa ja tilaisuuden avaussanat

Vastuullisuusraportointi: CSRD, ESRS, SFDR, GRI, SDG
Tiina-Marjo Nousiainen, johtaja, Viestintätoimisto Bravura Oy

Vastuullinen ja visuaalinen viestintä
Teija Himberg, brändistrategiajohtaja, Hansdotter Oy

PlanetAI –  huomisen läpinäkyvyyttä konkreettisten tekojen kautta
The Planet Company

Kysymyksiä ja keskustelua
10.30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden päätteeksi voit jäädä keskustelemaan vastuullisuudesta asiantuntijoiden kanssa.