Uusi asiakkuusjohtaja Bravuran tiimiin

Lilli Riikonen (VTM) aloittaa Bravuran asiakkuusjohtajana 1.8.2019.

Lilli on pörssiyhtiöiden viestinnän ja sijoittajasuhteiden kokenut asiantuntija, joka on 15 vuoden uransa aikana työskennellyt monipuolisissa tehtävissä teknologia-, konepaja-, rakennus- ja lääkealalla. Viimeksi Lilli on työskennellyt talousviestinnästä ja sijoittajasuhteista vastaavana viestintäpäällikkönä Orionilla. Tätä ennen hän työskenteli muun muassa Caverionilla, YIT:llä, Metsolla, Nokialla ja viestintäkonsulttina Milttonilla.

Lillillä on vahvoja näyttöjä laajojen viestintäprojektien menestyksekkäästä johtamisesta vuosikertomuksista ja yritysvastuuraporteista aina brändin ja yritystarinan rakentamiseen sekä sijoittajaviestinnän kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Hänellä on kokemusta myös listautumis- ja yritysjärjestelyprojekteista sekä strategia- ja kriisiviestinnästä. Lillin työtehtäviin Bravurassa kuuluu muun muassa listautumisprojekteja, sijoittaja- ja talousviestinnän asiakkuuksia sekä erilaisia strategisen viestinnän projekteja.

Viime vuosina vahvasti kasvanut Bravura on yksi Suomen johtavista talous- ja sijoittajaviestintään erikoistuneista viestintätoimistoista. Bravuran viestinnän neuvonantajat ovat muun muassa listautumisprojektien kokeneita asiantuntijoita, joilla on vahva ymmärrys strategisesta viestinnästä ja liiketoiminnan tarpeista.

”Olen innoissani päästessäni mukaan rakentamaan Bravuran sekä sen asiakkaiden menestystä. Erityisesti iloitsen siitä, että saan työskennellä alan huippuosaajien kanssa. Bravurassa saan oivallisen mahdollisuuden hyödyntää eri toimialoilta kartuttamaani liiketoimintaosaamista ja asiakasymmärrystä. On hienoa päästä tekemään liiketoimintalähtöistä viestintää ja auttaa yrityksiä kasvattamaan arvoaan viestinnän keinoin”, Lilli Riikonen kertoo.

”On todella hienoa, että saimme Lillin vahvistamaan tiimiämme. Lillin laaja kokemus vastuullisista sijoittajaviestinnän tehtävistä sekä pörssiyhtiöiden ylimmän johdon ja pääomamarkkinoiden kanssa työskentelystä täydentää loistavasti nykyistä osaamistamme. Lilli tuo mukanaan myös osaamista ja näkemystä vastuullisuusviestinnästä, mikä kehittää kykyämme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Toivotamme Lillin tervetulleeksi Bravuraan tekemään tuloksellista viestintää”, kommentoi Bravuran osakas ja toimitusjohtaja Anu Kuula.

Lisätietoja:

Lilli Riikonen, asiakkuusjohtaja, + 358 050 3211 217
Anu Kuula, toimitusjohtaja, + 358 44 582 6102