Ulkoistettu viestinnän resurssi

Olemme viestintä- ja IR-osastosi ammattitaitoinen ja kustannustehokas jatke.

Tarjoamme yrityksille ulkoistetun viestinnän resursseja jatkuvaan viestinnän tukeen tai tilapäisen avun koronapandemian kaltaisessa kriisitilanteessa, kun omat käsiparit tai osaaminen tuntuvat loppuvan.
Kokeneet viestinnän ammattilaisemme pystyvät itsenäisesti ottamaan vastuun yhtiösi yritys-, talous- ja sijoittajaviestinnästä ja toimimaan joustavasti yrityksenne viestinnän resurssina.

 

Viestinnän ulkoistus tuo kokeneet ammattilaiset avuksesi:

  • Yritys, sijoittaja- ja talousviestinnän erikoisosaamista yhtiön jatkuvaan käyttöön tai lyhyen aikaa
  • Toimii kuten yhtiön oma viestinnän resurssi, mutta skaalautuu tarpeen mukaan
  • Kiinteä kuukausikustannus, johon palvelut räätälöidään yhtiön tarpeen mukaan
  • Kokeneessa tiimissämme kaikki viestintäkonsultit ovat harjaantuneita viestinnän ammattilaisia
  • Ulkoistettu viestintä sopii hyvin esimerkiksi listayhtiöelämän aloittaneille yhtiöille, joilla omaa viestintä- ja IR-henkilöstöä ei ole
  • Se tarjoaa myös nopeasti tukea koronapandemian kaltaisessa kriisitilanteessa, kun omat käsiparit tai osaaminen tuntuvat loppuvan

Me olemme yhden soiton päässä ja voimme tarjota yrityksellesi apua heti. Soita!

Talenom on voimakkaassa kasvun vaiheessa rakennemuutosta läpikäyvällä tilitoimistoalalla. Sijoittajaviestinnän merkitys ja työsarka ovat kasvaneet muun muassa kansainvälisten sijoittajien lisääntyneen kiinnostuksen myötä. Viestinnästä vastaavan henkilön siirtyessä uuteen rooliin Talenomin sisällä tarvitsimme kokenutta kumppania sijoittajaviestinnän suunnittelun ja toteuttamisen tueksi. Bravuralta olemme saaneet tiimimme jatkeeksi pitkän linjan ammattilaiset, jotka ymmärtävät pörssiyhtiön viestinnän vaatimuksia ja kykenevät toimimaan itsenäisesti, joustavasti ja ripeästi. Bravura on päässyt nopeasti osaksi jatkuvaa tekemistämme. Viestinnän ulkoistus on vapauttanut omia resurssejamme liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvun tukemiseen.”

Antti Aho, Talous- ja henkilöstöjohtaja
Talenom Oyj

Lisätietoja:

Josefina Tallqvist

Senior Advisor, osakas

+358 40 745 5276
josefina.tallqvist@bravura.fi