Netumin listautumisanti oli menestys

IT-palvelutalo Netumin listautumisanti toteutettiin touko-kesäkuun 2021 vaihteessa. Bravura toimi Netumin viestinnällisenä neuvonantajana listautumishankkeessa.

Netumin listautumisanti oli menestys

IT-palvelutalo Netumin listautumisanti toteutettiin touko-kesäkuun 2021 vaihteessa. Bravura toimi Netumin viestinnällisenä neuvonantajana listautumishankkeessa. Samassa yhteydessä Bravura auttoi Netumia yhtiön ensimmäisen vastuullisuusohjelman määrittelemisessä ja sen viestinnässä.

Netumin listautumisanti keskeytettiin ylimerkintöjen vuoksi, kun anti oli merkitty kokonaisuudessaan 7,4-kertaisesti. Yhtiö sai listautumisannista 8,0 miljoonan euron bruttovarat ja noin 6 000 uutta osakkeenomistajaa. Kaupankäynti Netumin osakkeilla Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla alkoi 2.6.2021.

”Saimme Bravuralta avuksemme kaksi erittäin kokenutta IR-asiantuntijaa, jotka olivat meille korvaamattomana apuna sekä listautumisprojektissamme että vastuullisuusohjelmamme rakentamisessa. Suosittelemme lämpimästi Bravuraa kumppaniksi listautumishankkeisiin. Jatkamme IR-yhteistyötä Bravuran kanssa listautumisen jälkeen”, kommentoi Netum Group Oyj:n toimitusjohtaja Matti Mujunen.

Netum Group lyhyesti

Netum Group Oyj on kannattavasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Yhtiö palvelee julkishallintoa ja yritysasiakkaita Legacy to Digi® -konseptilla, joka yhdistää käytössä olevat perinteiset tietotekniikkaratkaisut uusimpiin digitaalisiin sovelluksiin – vastuullisesti ja turvallisesti. Netumin tavoitteena on olla alansa luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Netumin palveluihin kuuluvat digipalveluiden kehitys, järjestelmien jatkuvuuspalvelut, integraatiopalvelut, kyberturvallisuuspalvelut sekä johdon konsultointipalvelut. Lisäksi yhtiöllä on kaksi omaa SaaS-palveluna tarjottavaa ohjelmistoa, määrämuotoisten aineistojen testausalusta Truugo ja IT-omaisuudenhallintajärjestelmä Netum DUX. Netum-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 17,5 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa työskentelee yli 160 henkilöä Suomessa.

www.netum.fi