Fodelian listautumisanti onnistui yli odotusten

Suomalaista elintarviketeollisuutta kehittävän Fodelia Oyj:n listautumisanti toteutui onnistuneesti ja anti ylimerkittiin moninkertaisesti. Bravura toimi Fodelian viestinnällisenä neuvonantajana listautumishankkeessa.

Fodelia Oyj:n listautumisanti toteutettiin marraskuussa 2019. Listautumisanti keskeytettiin ylimerkintöjen vuoksi, kun anti oli merkitty kokonaisuudessaan 5,2-kertaisesti. Yhtiö sai listautumisannista noin 4,5 miljoonan euron bruttovarat ja myyjäosakkaat saavat noin 1,8 miljoonan euron bruttovarat.

Fodelia Oyj:n toimitusjohtaja Mikko Tahkola kommentoi:

”Listautumisantimme onnistui erinomaisesti ja Fodelialla on nyt yli 3 600 uutta osakkeenomistajaa. Bravura toimi listautumisessamme viestinnällisenä neuvonantajana. Olen erittäin tyytyväinen tapaan, jolla Bravura johti ja toteutti aikataulukriittisen ja moniulotteisen projektin viestintää ja markkinointia, ja teki saumatonta yhteistyötä koko projektitiimin kanssa. Yhdessä Bravuran kanssa onnistuimme kiteyttämään yhtiömme tarinan sijoittajia puhuttelevaan muotoon sekä herättämään runsaasti mielenkiintoa mediassa ja sijoittamisesta kiinnostuneiden keskuudessa. Suosittelen lämpimästi Bravuraa kumppaniksi listautumishankkeisiin. Yhteistyömme Bravuran kanssa jatkuu tiiviinä myös listautumisen jälkeen.”

Kaupankäynti Fodelian osakkeilla Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla alkoi 26.11.2019.

Fodelia lyhyesti

Fodelia kasvattaa suomalaisista elintarvikealan yrityksistä kukoistavia, kansainvälisiä menestystarinoita, jotta voimme tarjota kuluttajille puhdasta, paikallisesti ja vastuullisesti tuotettua ruokaa, jonka alkuperä varmasti tunnetaan. Fodelian portfolioon kuuluvat valmisruokavalmistaja Feelia ja snacks-tuotteita valmistava Real Snacks. Ne ovat elintarvikealan tiennäyttäjiä, jotka panostavat innovatiivisiin tuotteisiin, lisäarvoa tuottaviin asiakaskonsepteihin ja edistyksellisiin valmistusprosesseihin. Lue lisää: www.fodelia.fi

Lisätietoa:

Viestintätoimisto Bravura Oy
Saija Serpola
Asiakkuusjohtaja
saija.serpola@bravura.fi
p. 050 4341424