Saavutettavuustyökalut

Bravura Menu Sulje

Asiakastarinat

Olemme auttaneet lukuisia suomalaisia yrityksiä viestinnän toteuttamisessa. Alta löydät muutaman esimerkin projekteistamme.

Lisätietoja:

Anu Kuula
+358 44 582 6102
anu.kuula@bravura.fi

Siirry eteenpäin

Bilot Oyj

Bilot Oyj on suomalainen ohjelmisto- ja IT-palveluyhtiö, joka luo yrityksille strategista kilpailuetua rakentamalla ylivertaista digitaalista asiakaskokemusta.

Toimimme viestinnän neuvonantajana ja toteuttajana Bilotin listautumisessa Nasdaq Helsinki Oy:n First North Growth Market Finland -markkinapaikalle 2020.

Listautumisen jälkeen olemme toimineet Bilotin ulkoistettuna sijoittajaviestinnän resurssina.

Lue lisää

Optomed

Optomed on suomalainen terveysteknologiayhtiö ja yksi kädessä pidettävien silmänpohjakameroiden johtavista tarjoajista.

Toimimme viestinnän neuvonantajana ja toteuttajana Optomedin listautumisessa Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalle joulukuussa 2019.

Lue lisää

Fodelia Oyj

Fodelia Oyj on suomalaista elintarviketeollisuuttaa kehittävä holding-yhtiö.

Toimimme viestinnän neuvonantajana ja toteuttajana Fodelian listautumisessa Nasdaq Helsinki Oy:n First North Growth Market Finland -markkinapaikalle marraskuussa 2019.

Listautumisen jälkeen olemme toimineet Fodelian ulkoistettuna sijoittajaviestinnän resurssina.

Lue lisää

Relais Group Oyj

Relais Group Oyj on ajoneuvojen sähkövaruste- ja varaosaliiketoimintaa Pohjoismaissa ja Baltiassa aktiivisesti kehittävä maahantuoja ja tekninen tukkuliike.

Toimimme viestinnän neuvonantajana ja toteuttajana Relais Groupin listautumisessa Nasdaq Helsinki Oy:n First North Growth Market Finland -markkinapaikalle marraskuussa 2019.

Listautumisen jälkeen olemme toimineet Relaisin ulkoistettuna sijoittajaviestinnän resurssina.

Lue lisää

Neste Oyj

Neste on maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja, ja se tuo uusiutuvia ratkaisuja myös lento- ja muoviteollisuuteen. Yhtiö on myös teknologinen edelläkävijä korkealaatuisten öljytuotteiden jalostajana.

Toimimme ulkoistettuna viestinnän resurssina Nesteen sisäisissä projekteissa.

Lue lisää

LeadDesk

LeadDesk Oyj on kansainvälistyvä ohjelmistoyhtiö, joka toimii pilvipohjaisten ohjelmistojen markkinoilla Euroopassa.

Toimimme viestinnän neuvonantajana ja toteuttajana LeadDeskin listautumisessa Nasdaq Helsinki Oy:n First North Growth Market Finland -markkinapaikalle tammikuussa 2019.

Listautumisen jälkeen olemme toimineet LeadDeskin ulkoistettuna sijoittajaviestinnän resurssina.

Lue lisää

Nordic ID Oyj

Nordic ID on suomalainen RFID-teknologiayhtiö, joka mahdollistaa esineiden yksilöllisen tunnistettavuuden ja tekee niistä seurattavia läpi niiden koko elinkaaren.

Toimimme viestinnän neuvonantajana ja toteuttajana Nordic ID:n listautumisessa Nasdaq Helsinki Oy:n First North Growth Market Finland -markkinapaikalle marraskuussa 2018.

Lue lisää

Viafin Service Oyj

Vastasimme Viafin Servicen listautumisprojektin aikana viestinnän ja markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta.

Toimimme viestinnän neuvonantajana ja toteuttajana Viafin Servicen listautumisessa Nasdaq Helsinki Oy:n First North Growth Market Finland -markkinapaikalle marraskuussa 2018.

Lue lisää

Revenio Group Oyj

Revenio on maailmanlaajuisesti menestynyt suomalainen terveysteknologiayhtiö.

Olemme toimineet luotettavana sijoittajaviestinnän kumppanina Reveniolle vuodesta 2012. Tänä aikana yhtiön arvo on kasvanut 33 miljoonasta eurosta yli 700 miljoonaan euroon.

Lue lisää

Titanium

Titanium on suomalainen, pankkiryhmistä riippumaton konserni, joka keskittyy rahastoihin, sijoitus- ja omaisuudenhoitopalveluihin sekä vakuutusedustukseen.

Autoimme Titaniumia yhtiön First North -listautumiseen liittyvässä viestinnässä. Onnistuneen listautumisprojektin jälkeen olemme saaneet mahdollisuuden toimia tukena myös muissa yhtiön sijoittajaviestintään liittyvissä asioissa.

Lue lisää

Fondia Oyj

Fondia on liikejuridiikan täyden palvelun talo, joka tarjoaa uudenlaisia palvelumalleja ja hyödyntää digitaalisia teknologioita.

Autoimme Fondiaa yhtiölle merkittävän yrityskauppan viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa.

Lue lisää
Bravura toimi listautumisen aikana viestinnällisenä neuvonantajanamme ja viestinnän ja markkinoinnin toimenpiteiden toteuttajana. Saimme listautumisessa tuhat uutta yksityissijoittajaa, mikä todistaa sen, että onnistuimme kertomaan tarinamme selkeästi ja vakuuttamaan sijoittajat toiminnastamme. Tämä on yhtiömme yksi tärkeimmistä etapeista ja olen erittäin tyytyväinen, että valitsimme Bravuran kumppaniksemme.

Olli Nokso-Koivisto ,toimitusjohtaja, LeadDesk Oyj