Sisällöntuottaja yritys- ja vastuullisuusviestintään

Etsimme tiimimme osaavaa ja idearikasta sisällöntuottajaa. Sinulla on tilaisuus päästä mukaan yhteen maan parhaista sijoittajaviestintätiimeistä!

Odotamme sinulta kokemusta sisällöntuotannosta viestintätoimistossa tai yrityksen viestintäosastolla. Osaat kirjoittaa kiinnostavaa tekstiä ja kiteyttää olennaisen, hallitset viestinnän eri kanavissa ja suhtaudut intohimoisesti niin sijoittaja-, yritys- kuin vastuullisuusviestintäänkin. Olet oma-aloitteinen, positiivinen tiimityöskentelijä ja pystyt työskentelemään tiukkojenkin aikataulujen puitteissa.

Edellytämme sinulta viestinnän koulutusta ja vahvaa kirjallista osaamista. Suomen- ja englanninkielen taitosi on erinomainen. Kykenet tuottamaan kieliasultaan sujuvaa ja yksiselitteistä tekstiä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia viestinnän tehtäviä innostuneessa ja mukavassa työyhteisössä, osana asiantuntevaa ja kokenutta tiimiämme. Bravuralla sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan asiakkaidemme mielenkiintoisiin ja vaativiin viestintäprojekteihin. Työnkuvaasi kuuluu sisällön tuottaminen lähinnä yritys-, talous- ja vastuullisuusviestintäprojekteissa, lehdistö- ja pörssitiedotteiden kirjoittaminen sekä sosiaalisen median sisältöjen ideoiminen ja kanavien päivittäminen. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu avustaminen muissa viestintätehtävissä. Toimistomme on Lauttasaaressa, mutta meillä voit työskennellä joustavasti ja tarpeen mukaan myös kotoa.

Tehtävä on vakituinen, ja se täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hae tehtävään pian, mutta viimeistään maaliskuun 12. päivään mennessä lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen anu.kuula@bravura.fi. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anu Kuula, 044 582 6102.

Lue lisää www.bravura.fi

Bravura on yksi Suomen johtavista yritysviestinnän asiantuntijoista, jonka ydinosaamista ovat strateginen ja liiketoimintalähtöinen yritys- ja sijoittajaviestintä. Kokenut tiimi auttaa asiakkaita kehittämään yrityksen arvoa ammattitaitoisella yritys- ja sijoittajaviestinnällä. Bravura on ollut mukana viestinnän neuvonantajana lukuisissa pörssilistautumishankkeissa ja suunnitellut ja toteuttanut viestintää useissa strategisissa yritysrahoitukseen liittyvissä transaktioissa. Bravura toimii yhtiöiden ulkoistettuna viestintäkumppanina ja tukee asiakkaita olennaisten vastuullisuusnäkökulmien määrittelemisessä, yritysvastuuohjelman laatimisessa, vastuullisuustyön tulosten raportoinnissa ja viestimisessä.