Saavutettavuustyökalut

Bravura Menu Sulje

Sinustako uusi bravuralainen? Haemme tiimiimme sijoittaja- ja yritysviestinnän osaajaa

1.10.2020

Etsimme energiseen tiimiimme yritys- ja sijoittajaviestinnän osaajaa. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan yhteen maan parhaista sijoittajaviestintätiimeistä, osaksi asiakkaidemme mielenkiintoisia viestintäprojekteja ja tärkeää luottoketjua.

Odotamme sinulta määrätietoista ja itsenäistä työotetta sekä vähintään 3 vuoden kokemusta pörssiyhtiön tai viestintätoimiston sijoittajaviestinnän vastuullisista tehtävistä. Olet kiinnostunut eri toimialoja edustavien asiakkaidemme liiketoiminnasta ja suhtaudut intohimolla niin yritys- kuin sijoittajaviestintäänkin. Kokemus vastuullisuusviestinnästä katsotaan eduksi. Olet positiivinen, vastuuntuntoinen ja erittäin tarkka. Pystyt työskentelemään paineen alla.

Edellytämme sinulta kaupallista tai viestinnän koulutusta, vahvaa kirjallista osaamista ja listayhtiöiden viestintätarpeiden ymmärrystä. Suomen ja englannin kielen taitosi on erinomainen. Kykenet kirjallisesti tuottamaan kieliasullisesti puhdasta ja yksiselitteistä tekstiä.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa sekä monipuolisten ja vaihtelevien projektien vastuullisissa viestinnän tehtävissä osana asiantuntevaa ja kokenutta tiimiämme. Toimistomme on Lauttasaaressa, mutta meillä voit työskennellä joustavasti ja tarpeen mukaan myös kotoa.

Tehtävä on vakituinen ja se täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hae tehtävään pian, mutta viimeistään lokakuun 21. päivään mennessä lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen anu.kuula@bravura.fi. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anu Kuula, p. 044 582 6102.

 

Bravura on vuonna 2012 perustettu suomalainen yritysviestinnän asiantuntija, jonka ydinosaamista ovat strateginen ja liiketoimintalähtöinen sijoittaja- ja talousviestintä. Erittäin kokeneen muutosjohtamiseen omistautuneen tiimin missiona on tukea yritysjohtoa kehittämään yrityksen arvoa vaikuttavalla yritys- ja sijoittajaviestinnällä. Bravura on ollut mukana viestinnän neuvonantajana yli 25 pörssilistautumisessa ja lukuisissa yrityskaupoissa ja muissa strategisissa projekteissa. Bravura auttaa asiakkaitaan kehittämään ja toteuttamaan yritysvastuustrategian ja -raportoinnin osana yrityksen kokonaisstrategiaa.

Lue lisää www.bravura.fi