Bravura hakee sijoittajaviestinnän osaajaa

Sijoittajaviestintään ja vastuullisuusprojekteihin erikoistunut viestintätoimisto Bravura etsii tiimiinsä kokenutta viestinnän osaajaa. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan sijoittajaviestinnän huipputiimiin ja tekemään töitä asiakkaidemme sijoittaja- ja vastuullisuusviestinnän, listautumisprojektien sekä yrityskauppojen parissa.

Odotamme sinulta positiivista ja määrätietoista työotetta sekä kokemusta vastuullisista viestinnän tehtävistä pörssiyhtiössä tai viestintätoimistossa. Olet kiinnostunut eri toimialoja edustavien asiakkaidemme liiketoiminnasta ja suhtaudut intohimolla yritys- ja sijoittajaviestintään. Kokemus vastuullisuusviestinnästä ja -raportoinnista luetaan eduksi. Olet hyvä kirjoittaja ja osaat luoda selkeää, kiinnostavaa ja lukijaystävällistä sisältöä aiheesta kuin aiheesta sekä suomeksi että englanniksi. Olet vastuuntuntoinen, innostunut ja pystyt työskentelemään paineen alla. Hallitset projektin johtamisen ja pystyt pitämään langat käsissäsi muuttuvassa toimintaympäristössä.

Edellytämme sinulta kaupallista/viestinnän koulutusta, vahvaa osaamista sisällöntuotannosta ja kokemusta sijoittajaviestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta. Suomen ja englannin kielen taitosi ovat erinomaiset.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä monipuolisten projektien ja innostavien yritystarinoiden parissa osana asiantuntevaa ja kokenutta tiimiämme. Toimistomme sijaitsee Lauttasaaressa, mutta voit työskennellä joustavasti ja tarpeen mukaan myös kotoa.

Tehtävä on vakituinen ja se täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hae tehtävään pian, mutta viimeistään 15.11.2021 mennessä lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen pauliina.tennila@bravura.fi. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pauliina Tennilä, 040 570 5530.

Lue lisää www.bravura.fi

Bravura on yksi Suomen johtavista yritysviestinnän asiantuntijoista, jonka kokeneen tiimin ydinosaamista on strateginen ja liiketoimintalähtöinen yritys- ja sijoittajaviestintä. Bravura on ollut mukana viestinnän neuvonantajana lukuisissa pörssilistautumishankkeissa sekä suunnitellut ja toteuttanut viestintää useissa strategisissa yritysrahoitukseen liittyvissä transaktioissa. Bravura toimii yhtiöiden ulkoistettuna viestintäkumppanina ja tukee asiakkaitaan olennaisten vastuullisuusnäkökulmien määrittelemisessä, yritysvastuuohjelman laatimisessa sekä vastuullisuustyön tulosten raportoinnissa ja viestimisessä.