Saavutettavuustyökalut

Bravura Menu Sulje

Töihin Bravuralle

Alansa parhaista osaajista koostuva henkilöstö on menestyksemme perusta, tämän vuoksi panostamme tekijöihimme sen mukaisesti. Tiimissämme korostuu vahva yhdistelmä viestinnän ja liiketoiminnan strategista ymmärrystä.

Työskentely Bravuralla tarkoittaa mm. aktiivista osallistumista suomalaisten pörssiyritysten päivittäiseen sijoittajaviestintään sekä laajamittaisiin listautumis- ja viestintäprojekteihin.

Siirry eteenpäin

Etsimme jatkuvasti asiansa osaavia talous- ja sijoittajaviestinnän ammattilaisia. Mikäli olet kiinnostunut Bravurasta työpaikkana, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse.

Anu Kuula
+358 44 582 6102
anu.kuula@bravura.fi

Uusi asiakkuusjohtaja Bravuran tiimiin

Lilli Riikonen (VTM) aloittaa Bravuran asiakkuusjohtajana 1.8.2019.

Lue lisää

Bravuran ja LeadDeskin yhteistyö jatkuu

Viestintätoimisto Bravura LeadDesk Oyj:n viestinnällisenä neuvonantajana listautumisen ja osakeannin aikana – yhteistyö jatkuu edelleen

Lue lisää

Liiketoimintalähtöinen viestintä on johtamisen tärkein työkalu

Digitalisaatio liitetään yleisesti teknologiaan, vaikka sen liiketoiminnalle olennaisin piirre on kyvykkyys muutoksen johtamiseen. Monistamisessa tuote myytiin asiakkaalle, digiajassa palvelu ostetaan toimittajalta, ja johtamisen suurin ongelma on tiedon hukkuminen informaatioon.

Lue lisää

Kenelle Nasdaqin kellot soivat?

Viimeaikainen Viafin Servicen onnistunut First North -listautumisanti keskellä osakemarkkinoiden turbulenssia osoittaa, että hyvä sijoittajatarina voi menestyä myös haastavassa tilanteessa. Markkinatilanteesta huolimatta listautumista pohditaan monissa yrityksissä tälläkin hetkellä osana kasvustrategiaa.

Lue lisää

Bravuran tiimi vahvistuu

Saija Serpola (VTM) siirtyy asiakkuusjohtajaksi yritys- ja sijoittajaviestintään erikoistuneeseen Viestintätoimisto Bravuraan 1.9.2018 alkaen.

Lue lisää