Saavutettavuustyökalut

Bravura Menu Sulje

Töihin Bravuralle

Alansa parhaista osaajista koostuva henkilöstö on menestyksemme perusta, tämän vuoksi panostamme tekijöihimme sen mukaisesti. Tiimissämme korostuu vahva yhdistelmä viestinnän ja liiketoiminnan strategista ymmärrystä.

Työskentely Bravuralla tarkoittaa mm. aktiivista osallistumista suomalaisten pörssiyritysten päivittäiseen sijoittajaviestintään sekä laajamittaisiin listautumis- ja viestintäprojekteihin.

Siirry eteenpäin

Etsimme jatkuvasti asiansa osaavia talous- ja sijoittajaviestinnän ammattilaisia. Mikäli olet kiinnostunut Bravurasta työpaikkana, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse.

Anu Kuula
+358 44 582 6102
anu.kuula@bravura.fi

Digiaika demokratisoi sijoittajaviestinnän sisällöntuotantoa

Sijoittajaviestintä ei digiajassa ole yksinäinen saareke, vaan sen ääni kantaa median kautta tehokkaasti kaikille sidosryhmille.

Lue lisää

Fodelian listautumisanti onnistui yli odotusten

Suomalaista elintarviketeollisuutta kehittävän Fodelia Oyj:n listautumisanti toteutui onnistuneesti ja anti ylimerkittiin moninkertaisesti. Bravura toimi Fodelian viestinnällisenä neuvonantajana listautumishankkeessa.

Lue lisää

Uusi asiakkuusjohtaja Bravuran tiimiin

Lilli Riikonen (VTM) aloittaa Bravuran asiakkuusjohtajana 1.8.2019.

Lue lisää

Bravuran ja LeadDeskin yhteistyö jatkuu

Viestintätoimisto Bravura LeadDesk Oyj:n viestinnällisenä neuvonantajana listautumisen ja osakeannin aikana – yhteistyö jatkuu edelleen

Lue lisää