Saavutettavuustyökalut

Bravura Menu Sulje

Vuosikertomus ja vuosiraportointi

Vuosikertomus – vuoden tärkein raportti, joka kiteyttää olennaisen

Vuosikertomus on edelleen yksi tärkeimmistä sijoittajaviestinnän työkaluista. Parhaimmillaan se kiteyttää lukijalleen olennaisen yrityksen strategiasta ja liiketoiminnasta, vuoden keskeisistä tapahtumista, taloudellisesta suorituskyvystä, markkinoista sekä yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta, vastuullisuudesta ja yrityksen arvoon vaikuttavista tekijöistä.

Bravuran tiimillä on mittava kokemus erilaisten vuosiraporttien toteuttamisesta sekä listatuille että listaamattomille yrityksille. Olemme kustannustehokas ja ketterä kumppani, joka varmistaa tehokkaan ja toimivan prosessin sekä laadukkaat sisällöt.

Palvelumme joustavat asiakkaiden erilaisten tarpeiden mukaan. Autamme asiakkaitamme muun muassa vuosikertomuksen konseptoinnissa ja kehittämisessä, sisällön suunnittelussa ja tuotannossa sekä projektinjohdossa. Meillä on vankka osaaminen paitsi vuosikatsauksen ja vastuullisuusosion sisältöjen työstämisestä, myös hallituksen toimintakertomuksen, NFI-selvityksen, hallinnointiosion sekä palkka- ja palkkioselvityksen toteuttamisesta. Luovan ja monipuolisen kumppaniverkoston kautta tarjoamme visuaalisen suunnittelutyön, taiton, valokuvaukset sekä tekniset toteutukset.

Vuosikertomuksen lisäksi tuemme asiakkaitamme muissa vuosiraportointiin liittyvissä toimeksiannoissa, kuten tilinpäätöstiedotteiden ja osavuosikatsausten laatimisessa, yhtiö- ja tulosesitysten toteuttamisessa sekä yhtiökokouksen materiaalien tuottamisessa ja käytännön järjestelyissä.

Siirry eteenpäin

Lisätietoja

Lilli Riikonen
Asiakkuusjohtaja
[javascript protected email address]
+358 50 321 1217