Saavutettavuustyökalut

Bravura Menu Sulje

Listautumisviestintä

Pörssilistautuminen on yrityksen elinkaaren tärkeimpiä tapahtumia. Listautumisen aikana yritys saa usein myös tavallista enemmän huomiota. Tämän vuoksi listautumisviestintään panostaminen on kannattava sijoitus jokaiselle listautumista suunnittelevalle yhtiölle.

Onnistunut listautumisviestintä edellyttää kykyä hahmottaa listautuvan yrityksen liiketoiminta kokonaisuutena, kiteyttää liiketoiminnan keskeiset ydinviestit sekä viestiä ne mahdollisimman selkeästi sekä yksityis- että institutionaalisille sijoittajille. Lisäksi on olennaista hahmottaa listautumisen yhteydessä viestintään liittyvä juridinen prosessi sekä varautua mahdollisiin kriisiviestintätilanteisiin.

Pitkä kokemuksemme on myös opettanut, että listautumisprosessi on tiimityötä; olemme työskennelleet tiiviissä yhteistyössä listautumisen eri osa-alueiden ammattilaisten kanssa ja ymmärrämme eri osapuolten tarpeet. Tavoitteenamme on tukea koko projektitiimiä omalla ammattitaidollamme ja varmistaa omalta osaltamme prosessin sujuvuus myös kaikkein hektisimpinä hetkinä.

Vastaamme vankalla ammattitaidolla kaikesta ennen listautumista, sen aikana ja jälkeen tapahtuvasta viestinnästä:

  • Sijoittajatarina ja viestinnällinen neuvonanto
  • Viestintä- ja markkinointisuunnitelma
  • Markkinointimateriaalit ja -tilaisuudet
  • Tiedotteet, mediasuhdeviestintä
  • Sijoittajasivustojen suunnittelu ja sisällön tuotanto
  • Yhtiön viestintävalmiuksien rakentaminen
  • Viestintäprosessin johtaminen
Siirry eteenpäin
Listautuminen on yhtiölle merkittävä askel, jossa tarvitaan monenlaista asiantuntemusta ja kokemusta vastaavista projekteista. Yhteistyö Bravuran kanssa First North -listautumisen aikana oli todella toimivaa. Siksi yhteistyömme jatkuu myös listautumisen jälkeen.

Tommi Santanen ,toimitusjohtaja, Titanium Oyj

Lisätietoja

Anu Kuula
Toimitusjohtaja, osakas
[javascript protected email address]
+358 44 582 6102