Saavutettavuustyökalut

Bravura Menu Sulje

Haemme yritys- ja/tai sijoittajaviestinnän osaajaa

28.5.2019

Sijoittaja- ja yritysviestintään sekä listautumis- että yritysjärjestelyprojekteihin erikoistunut Viestintätoimisto Bravura etsii sijoittajaviestintätiimiinsä kokenutta osaajaa. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan maan parhaaseen sijoittajaviestintätiimiin, osaksi asiakkaidemme listautumis- ja muutosprojekteja ja viestinnän luottoketjua.

Odotamme sinulta yrittäjähenkistä ja määrätietoista työotetta sekä muutaman vuoden kokemusta pörssiyhtiön tai viestintätoimiston sijoittajaviestinnän vastuullisista tehtävistä tai rahoitusmarkkinoilta. Olet kiinnostunut eri toimialoja edustavien asiakkaidemme liiketoiminnasta ja suhtaudut intohimolla niin yritys- kuin sijoittajaviestintäänkin. Kokemus vastuullisuusraportoinnista ja M&A-viestinnästä katsotaan eduksi. Olet positiivinen, vastuuntuntoinen ja yrittäjähenkinen ja pystyt työskentelemään paineen alla. Hallitset projektin johtamisen ja pystyt pitämään langat käsissäsi alati muuttuvassa toimintaympäristössä.

Edellytämme sinulta kaupallista/viestinnän koulutusta, vahvaa ja luovaa kirjallista osaamista ja taloudellisten raporttien ymmärrystä. Suomen- ja englanninkielen taitosi on erinomainen, ruotsin kielen osaamisesta on etua. Kykenet kirjallisesti tuottamaan kieliasullisesti puhdasta ja yksiselitteistä tekstiä.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä monipuolisten ja vaihtelevien projektien vastuullisissa viestinnän tehtävissä osana asiantuntevaa ja kokenutta tiimiämme.

Tehtävä on vakituinen ja se täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hae tehtävään pian, mutta viimeistään 7.6. mennessä lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen anu.kuula@bravura.fi. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anu Kuula, 044 582 6102.

Bravura on sijoittajaviestintään ja pörssilistautumisiin erikoistunut viestintätoimisto. Olemme toimineet viestinnän neuvonantajana yli 20:ssa listautumisprojektissa, ja yhteistyö useimpien listautuneiden yhtiöiden kanssa jatkuu. Meillä bravuralaisilla on laajasti kokemusta yritys- ja sijoittajaviestinnästä, muutosviestinnästä, markkinoinnista, taloudesta ja rahoituksesta. Olemme tunnetusti ripeitä ja reagoimme muuttuviin tilanteisiin ja tarpeisiin ketterästi, ymmärtäen viestintäkentän holistisesti.