Bravuran ja LeadDeskin yhteistyö jatkuu

Viestintätoimisto Bravura LeadDesk Oyj:n viestinnällisenä neuvonantajana listautumisen ja osakeannin aikana – yhteistyö jatkuu edelleen

LeadDesk Oyj:n (”LeadDesk”) listautuminen ylimerkittiin ja kaupankäynti yhtiön osakkeilla Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Finland -markkinapaikalla alkoi 15.2.2019. Listautumisannissa LeadDesk keräsi 6 miljoonan euron bruttovarat ja sai 1000 uutta yksityistä osakkeenomistajaa. LeadDeskin markkina-arvo nousi listautumisannissa noin 34 miljoonaan euroon.

LeadDeskin toimitusjohtaja Olli Nokso-Koivisto kommentoi:

”Bravura toimi listautumisen aikana viestinnällisenä neuvonantajanamme ja viestinnän ja markkinoinnin toimenpiteiden toteuttajana. Saimme listautumisessa tuhat uutta yksityissijoittajaa, mikä todistaa sen, että onnistuimme kertomaan tarinamme selkeästi ja vakuuttamaan sijoittajat toiminnastamme. Tämä on yhtiömme yksi tärkeimmistä etapeista ja olen erittäin tyytyväinen, että valitsimme Bravuran kumppaniksemme. Bravura jatkaa sijoittajaviestinnän kumppaninamme myös listautumisen jälkeenkin.”

Tutustu LeadDeskin markkinointiesitteeseen tästä.

LeadDesk Oyj lyhyesti

LeadDesk on nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä ohjelmistoyhtiö, joka toimii pilvipohjaisten ohjelmistojen markkinoilla Euroopassa. Yhtiö tarjoaa LeadDesk-pilvipalvelua suurivolyymisen myynnin ja asiakaspalvelun tarpeisiin ja on kasvanut Pohjoismaiden johtavaksi pilvipalveluna tarjottavien myynti- ja asiakaspalveluohjelmistojen toimittajaksi. Yhtiön liikevaihto on kasvanut viimeisen kuuden vuoden (2012-2018) aikana keskimäärin 46 % vuosivauhtia ja vuonna 2018 liikevaihto oli noin 11,0 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on toimistot kuudessa maassa Pohjois-Euroopassa. LeadDesk-pilvipalvelua käyttää yli 700 asiakasta 34 maassa.

Lisätietoa:

Viestintätoimisto Bravura Oy
Anu Kuula, toimitusjohtaja
+358 44 582 6102
anu.kuula@bravura.fi