Bravura hakee viestinnän koordinaattoria

Etsimme tiimiimme kokenutta viestinnän koordinaattoria. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan Bravuran huipputiimiin ja kehittämään osaamistasi asiakkaidemme yritys-, talous- ja vastuullisuusviestinnän, listautumisprojektien sekä yrityskauppojen parissa. Tehtävä antaa erinomaiset mahdollisuudet kasvaa sijoittaja- ja vastuullisuusviestinnän ammattilaiseksi.

Viestinnän koordinaattorina vastaat sekä itsenäisesti että yhteistyössä muun tiimin kanssa asiakasprojektiemme suunnittelusta, koordinoimisesta ja seurannasta. Työpäivät sisältävät yhteydenpitoa asiakkaisiin, kumppaneihin ja tiimin jäseniin. Toimenkuvaasi kuuluu myös projekteissa työstettävien materiaalien sisällöntuotantoa ja laadun varmistamista. Työtehtävä vaatii joustavuutta ja kykyä toimia useammassa eri projektissa samaan aikaan.

Odotamme sinulta positiivista, energistä ja määrätietoista työotetta sekä kokemusta viestintäprojektien koordinoimisesta pörssiyhtiössä tai viestintätoimistossa. Pyrit päämäärätietoisesti kohti ratkaisua ja uskallat tarttua asioihin sekä esittää näkemyksesi myös projektien sisällöstä. Olet tavoitteellinen, vastuuntuntoinen ja aloitteellinen. Pystyt hallitsemaan isojakin kokonaisuuksia, mutta sinulta löytyy myös tarkkuutta ja kärsivällisyyttä pieniin yksityiskohtiin. Langat pysyvät käsissäsi ja positiivinen asenteesi säilyy paineen alla sekä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Yritysten liiketoiminnan ymmärtäminen ja yritysvastuun perusteiden hallinta ovat vahva etu tehtävässä.

Edellytämme sinulta kaupallista tai viestintäalan koulutusta, monipuolista osaamista ja kokemusta viestintäprojektien hallinnasta ja koordinoimisesta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Suomen ja englannin kielen taitosi ovat erinomaiset. Muu kielitaito sekä tausta kansainvälisessä toimintaympäristössä luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän ja ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä monipuolisten projektien ja innostavien asiakkaidemme parissa osana asiantuntevaa ja kokenutta tiimiämme. Toimistomme sijaitsee Salmisaaressa, mutta voit työskennellä joustavasti ja tarpeen mukaan myös kotoa.

Tervetuloa työkaveriksemme! Tehtävä on vakituinen. Hae tehtävään viimeistään 17.6.2022 mennessä lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen pauliina.tennila@bravura.fi. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pauliina Tennilä, 040 570 5530.

Lue lisää www.bravura.fi

Bravura on yksi Suomen johtavista yritysviestinnän asiantuntijoista, jonka kokeneen tiimin ydinosaamista on strateginen ja liiketoimintalähtöinen yritys- ja sijoittajaviestintä. Bravura toimii yhtiöiden ulkoistettuna viestintäkumppanina ja tukee asiakkaitaan olennaisten vastuullisuusnäkökulmien määrittelemisessä, yritysvastuuohjelman laatimisessa sekä vastuullisuustyön tulosten raportoinnissa ja viestimisessä. Bravura on ollut mukana viestinnän neuvonantajana lukuisissa pörssilistautumishankkeissa sekä suunnitellut ja toteuttanut viestintää useissa strategisissa yritysrahoitukseen liittyvissä transaktioissa.