Tiimimme

Tiina Olkkonen

Tiina Olkkonen on pitkän linjan viestinnän asiantuntija. Hänellä on kokemusta kansainvälisten teknologiayritysten markkinoinnin ja viestinnän johtotehtävistä. Hän on työskennellyt viestintäjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä mm. Eforessa, Patriassa, Vaisalassa, Aldatassa ja VTI Technologiesissa. Tiina on toiminut myös Savonlinnan Oopperajuhlien markkinoinnista, myynnistä ja viestinnästä vastaavana johtajana ja johtoryhmän jäsenenä

Anu Kuulalla on laaja kokemus markkinoinnin vastuullisista tehtävistä eri toimialoilta. Hän on muun muassa johtanut Pohjoismaiden suurimman terveys- ja hoivapalveluja tuottavan Attendon markkinointia Suomessa, vastannut digitaalisesta markkinointiviestinnästä sykemittareita valmistavassa Polar Eloctro Oy’ssä sekä vetänyt kansainvälisen teknologiayrityksen Filtronic Oy’n markkinointia. Hänellä on kokemusta yrityksen arvon kasvattamisesta markkinoinnin keinoin, markkinointiviestinnän strategisesta suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä markkinoinninprosessien ja toimintamallien kehittämisestä.

Pauliina Tennilällä on monipuolinen kokemus paitsi sijoittajasuhteista myös rahoituksen, taloushallinnon, strategian ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävistä Wärtsilässä. Suomalaisen pörssilistatun suuryrityksen sijoittajasuhdejohtajana toimiessa hänelle on kertynyt osaamista sijoittajaviestinnän kaikilta osa-alueilta, mukaan lukien taloudellinen raportointi, sijoittajatapaamiset, roadshowt ja pääomamarkkinapäivät. Hän on uransa aikana vastannut myös projektirahoituksesta, taloushallinnosta, kehittänyt liiketoimintaa hyödyntämällä skenaarioita strategiatyössä ja johtanut sekä liiketoiminnan markkinaseurantaorganisaatiota että konsernin strategiasta vastaavaa tiimiä.

Ota yhteyttä


Viestintätoimisto Bravura Oy, Porkkalankatu 22 a, 00180 Helsinki
Y-tunnus: 2837724-8 Copyright Bravura Oy © 2017.

Viestintätoimisto Bravura Oy Pihatörmä 1 A, 02240 Espoo
Y-tunnus: 2837724-8 Copyright Bravura Oy © 2017.