Sijoittajaviestintä pörssiyhtiölle

Sijoittajasuhteiden ja –viestinnän tavoitteena on rakentaa pitkäjänteisesti vakaata mainetta sijoittajien keskuudessa. Tämä perustuu uskottavuuteen, luottamukseen ja aktiiviseen viestintään. Yhtiön sijoittajatarinan ylläpitäminen ja kehittäminen sekä läpinäkyvyys ja tavoitettavuus suhteessa sijoittajiin ovat tässä keskeisessä roolissa.

Bravura tarjoaa vahvaa osaamista ja palveluita sijoittajaviestinnän eri osa-alueilta:

  • Viestintästrategia ja vuosikalenteri
  • Yrityksen sijoittajatarinan kirkastaminen
  • Pääomamarkkinapäivän (CMD) toteuttaminen avaimet käteen –periaatteella yhteistyössä Inderesin kanssa
  • Tiedottaminen ja mediasuhteet
  • Taloudelliset raportit ja vuosikertomukset
  • Sijoittajapresentaatiot ja muut sijoittajamateriaalit
  • Sijoittajasivujen ylläpito ja kehittäminen
  • Markkinointiviestintä

 

”Sijoittajaviestintä Suomessa kaipaa tuoretta näkökulmaa. Tarpeettoman usein sijoittajaviestintää tehdään sääntelylähtöisesti tai siitä hoidetaan vain pakolliset velvoitteet. Laajaa sijoittajayhteisöä palvelevana analyysitalona tiedämme tarkalleen, miten vastaanottajalähtöistä sijoittajaviestiä rakennetaan. Olemme ylpeitä voidessamme yhteistyössä Bravuran kanssa ryhtyä rakentamaan uusia menetelmiä ja digitaalisia työkaluja, joilla teemme pörssiyhtiöiden seuraamisesta sijoittajille entistä helpompaa.”

Mikael Rautanen, toimitusjohtaja, Inderes Oy

 

Bravura on toiminut viestintä- ja strategiakumppanimme vuodesta 2012 lähtien. Olemme rakentaneet sijoittajatarinaamme ja -viestintäämme tiiviissä yhteistyössä – menestyksekkäästi. Markkina-arvomme on kasvanut yhteistyömme aikana 33 miljoonasta eurosta yli 250 miljoonaan euroon ja osakkeenomistajiemme määrä on yli kaksinkertaistunut. Onnistunut ja liiketoimintalähtöinen viestintä on tukenut transformaatiotamme terveysteknologiayhtiöksi ja sijoittajien suosikiksi.

Timo Hildén, toimitusjohtaja, Revenio Oyj

 

Ota yhteyttä


Viestintätoimisto Bravura Oy, Porkkalankatu 22 a, 00180 Helsinki
Y-tunnus: 2837724-8 Copyright Bravura Oy © 2017.

Viestintätoimisto Bravura Oy Pihatörmä 1 A, 02240 Espoo
Y-tunnus: 2837724-8 Copyright Bravura Oy © 2017.