Ajankohtaista

Uutisia, ajankohtaisia kertomuksia kulissien takaa ja viestintätoimiston arkea.

Lehdistötiedote 22.8.2018 kello 11.30

VIESTINTÄTOIMISTO BRAVURAN TIIMI VAHVISTUU STRATEGISEN YRITYSVIESTINNÄN OSAAJALLA

Saija Serpola (VTM) siirtyy asiakkuusjohtajaksi yritys- ja sijoittajaviestintään erikoistuneeseen Viestintätoimisto Bravuraan 1.9.2018 alkaen. Saija on yritysviestinnän strateginen ja luotettu asiantuntija ja hänellä on pitkä kokemus asiakkuuksien johtamisesta sekä kriittisten viestintäprojektien onnistuneesta läpiviemisestä. Saija on vakuuttavan uransa aikana työskennellyt mm. yritysviestinnän ja maineenhallinnan, talous- ja sijoittajaviestinnän sekä brändin rakentamisen ja yritysvastuuviestinnän parissa. Hänelle on uransa aikana kertynyt laajaa ja monipuolista toimialaosaamista mm. IT-,  finanssi-, tilintarkastus-, kiinteistö-, rakennus- ja media-aloilta. Saijan työtehtäviin Bravurassa kuuluu mm. listautumisprojekteja, sijoittaja- ja talousviestinnän asiakkuuksia sekä erilaisia strategisen viestinnän projekteja.

”Olen innoissani mahdollisuudesta päästä mukaan Bravuran ammattitaitoiseen ja näkemykselliseen tiimiin. Bravuralla on erinomainen maine ja vakuuttavat referenssit erityisesti listautumisista ja liiketoimintalähtöisestä sijoittajaviestinnästä. Bravura on mielestäni erittäin kiinnostavassa vaiheessa oleva kasvuyritys ja minusta on kiehtovaa olla mukana huipputiimissä rakentamassa Bravuran ja asiakkaidemme kasvutarinoita”, Saija Serpola toteaa.

Saija siirtyy Bravuraan viestintätoimisto Pohjoisranta Burson-Marstelleriltä, jossa hän on työskennellyt useiden vuosien ajan johtavana konsulttina sekä erilaisissa johto- ja esimiestehtävissä, myös johtoryhmän jäsenenä. Viimeisimpänä vastuualueena hänellä on ollut konsulttitiimin johtaminen.

Bravuran asiakaskunta on kasvanut voimakkaasti viime vuosien aikana. Bravuralla on merkittävä määrä sijoittajaviestinnän asiantuntemusta, projektiosaamista ja näkemystä yrityksen arvon kasvattamisesta viestinnän avulla.

”Olemme erittäin iloisia saadessamme Saijan mukaan dynaamiseen tiimiimme. Bravura on ollut vahvasti mukana lukuisissa listautumisprojekteissa ja asiakkaidemme palveleminen pitkäjänteisesti ja tuloksekkaasti on meille äärimmäisen tärkeää. Saijan monipuolinen osaaminen, eri toimialojen tuntemus ja vahva kokemus yritysten sidosryhmäviestinnästä täydentää loistavasti nykyistä osaamistamme ja kehittää kykyämme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Toivotamme Saijan tervetulleeksi Bravuraan tekemään tuloksellista viestintää”, kommentoi Bravuran osakas ja toimitusjohtaja Anu Kuula.

Lisätietoja:

Saija Serpola, Asiakkuusjohtaja, + 358 40 820 3241

Anu Kuula, Toimitusjohtaja, + 358 44 582 6102

Bravura lyhyesti:

Bravura on yritys- ja sijoittajaviestinnän asiantuntija ja listayhtiöiden pitkäjänteinen kumppani. Yhtiö on toiminut viestinnän neuvonantajana lukuisissa listautumisissa sekä First Northiin että Nasdaq Helsingin päälistalle. Bravura auttaa yhtiöitä  myös niiden listautumisen jälkeisessä yritys- ja sijoittajaviestinnässä. Bravuran tavoitteena on luoda liiketoimintalähtöistä ja tuloksellista viestintää. www.bravura.fi

Lehdistötiedote 5.12.2017 kello 11.30

Kilpailu sijoittajien huomiosta kiristyy listautumisbuumissa

Pohjoisranta Burson-Marsteller ja Bravura kumppaneiksi sijoittajaviestinnässä

 

Maineenhallinnan konsulttitoimisto Pohjoisranta Burson-Marsteller sekä sijoittajaviestintään ja pörssilistautumisiin erikoistunut Bravura käynnistävät strategisen yhteistyön, jonka tavoitteena on tarjota markkinoiden parasta liiketoimintalähtöistä viestintäosaamista erityisesti listautumista harkitseville yrityksille. Yhteistyö ei sisällä omistuksellisia järjestelyjä.

Listautumisbuumin jatkuessa kilpailu sijoittajien huomiosta kiristyy entisestään. Pelkkä listautuminen ei enää automaattisesti takaa runsasta ja haluttua näkyvyyttä. Hyvin mietitty ja kiinnostava sijoittajatarina sekä huolellinen valmistautuminen ovat osa onnistunutta listautumisprojektia. Yhtiön arvon määrittää viime kädessä sijoittajayhteisö.

”Yhdessä Bravuran kanssa haluamme tarjota uudenlaista ja kokonaisvaltaista viestinnän palvelua. Pohjoisranta B-M:n vahva osaaminen yritys- ja muutosviestinnässä sekä Bravuran vakuuttavat referenssit listautumisissa ja sijoittajaviestinnässä avaavat asiakkaillemme uusia mahdollisuuksia. Kumppanuus tarjoaa myös kansainvälisen ulottuvuuden kasvua hakeville asiakkaillemme. Olemme valtavan innoissamme uudesta yhteistyömallistamme”, Pohjoisranta Burson-Marstellerin toimitusjohtaja Clarisse Berggårdh iloitsee.

Yksi uusista palvelukokonaisuuksista on maineen due diligence -analyysi, joka jää usein monelta listautuvalta yritykseltä tekemättä ennen listautumista. Analyysissa kartoitetaan maineriskit ja rakennetaan varautumissuunnitelma tämänlaisen aineettoman pääoman suojelemiseksi.

”Listautuminen pörssiin on monelle yritykselle luonnollinen ja paras vaihtoehto kasvaa ja kehittää liiketoimintaa. Suomessa listoille pyrkii ja pääsee pääsääntöisesti erittäin hyviä ja hyvin hoidettuja yhtiöitä. Listautumisten määrällinen kasvu kertoo paitsi paremmasta taloustilanteesta, myös siitä, että Suomessa on rohkeita yrittäjiä ja menestyviä yrityksiä. Bravura haluaa kehittää uusia viestinnän palveluita ja tarjota mahdollisimman monipuolisia ratkaisuja sekä isommille että pienemmille yrityksille. Yhteistyö maineikkaanPohjoisrannan kanssa tuo meille uudenlaisen mahdollisuuden räätälöidä asiakkaan kulloisiakin tarpeita vastaavia kokonaisuuksia”, kertoo Bravuran perustajaosakas Tiina Olkkonen.

Lisätietoja:

Pohjoisranta Burson-Marsteller Oy
Clarisse Berggårdh

+358 40 591 5003

Viestintätoimisto BRAVURA Oy
Tiina Olkkonen

+358 40 827 8844

 

Pohjoisranta Burson-Marsteller lyhyesti:

Pohjoisranta Burson-Marsteller on viestinnän strateginen kumppani. Rakennamme asiakkaidemme mainetta ja saamme aikaan mitattavia tuloksia. Keskeisiin palvelualueisiimme kuuluvat maineen ja viestinnän strateginen konsultointi, mediasuhteet, vaikuttajaviestintä, sijoittaja- ja talousviestintä, kriisiviestintä sekä tutkimukset ja analyysit. Olemme osa kansainvälistä Burson-Marsteller-viestintätoimistoketjua ja WPP-konsernia. Burson-Marstellerin verkosto kattaa 110 maata. Lisää tietoa www.burson-marsteller.fi

 

Viestintätoimisto Bravura lyhyesti:

Bravura on sijoittajaviestintään ja pörssilistautumisiin erikoistunut viestintätoimisto. Kokeneena, ketteränä ja tehokkaana kumppanina teemme yrityksen sijoittajaviestinnästä liiketoimintalähtöistä, systemaattista ja jatkuvaa. Olemme toimineet viestinnän neuvonantajana yli kymmenessä suomalaisessa listautumisessa First North –markkinapaikalle sekä Nasdaqin päälistalle. Autamme yhtiöitä yritys-, sijoittaja- ja markkinointiviestinnässä myös listautumisen jälkeen. Lisätietietoja www.bravura.fi.

Lehdistötiedote 8.8.2017 kello 8.30

VIESTINTÄYHTIÖ BRAVURA LAAJENTAA OMISTUSPOHJAANSA, INDERES STRATEGISEKSI KUMPPANIKSI

Sijoittajaviestintään ja pörssilistautumisiin erikoistunut Viestintätoimisto Bravura Oy laajentaa omistuspohjaansa vastatakseen kasvavaan sijoittajaviestinnän asiantuntijatarpeeseen ja tukeakseen listautumista harkitsevia ja jo listautuneita yhtiöitä.

Bravura on toiminut sijoittajaviestintäkumppanina lukuisissa listautumisissa First North Finland -markkinapaikalle ja tukenut listautuneita yhtiöitä myös niiden siirtyessä First North -listalta Nasdaq Helsingin päälistalle. Bravuran perustaja Tiina Olkkonen saa 1.8.2017 solmitussa liiketoimintakaupassa uusiksi partnereikseen Anu Kuulan ja Pauliina Tennilän sekä henkilösijoittajana Seppo Kuulan. Uudet yhtiökumppanit tuovat Bravuraan sekä lisäresursseja että strategista, markkinoinnillista ja analyysiosaamista. Lisäksi Bravura ja analyysiyhtiö Inderes ovat sopineet strategisesta yhteistyöstä, mikä mahdollistaa uusien sijoittajaviestinnän palveluiden tuottamisen sekä pörssiyhtiöille että listautumista suunnitteleville tulokkaille.

”Bravuran asiakaskunta on kasvanut voimakkaasti viime vuosien aikana onnistuneiden hankkeiden myötä. Lukuisten listautumisprojektien kautta meille on kertynyt merkittävä määrä sijoittajaviestinnän projektiosaamista, tehokkuutta ja kykyä toimia tiiviissä yhteistyössä listautumisprojektien muiden neuvonantajien kanssa. Listayhtiöiden palveleminen pitkäjänteisesti ja tuloksekkaasti on meille äärimmäisen tärkeää. Koen, että nyt oli hyvä aika vastata kasvaneeseen kysyntään ja ottaa uusi askel uusien kumppaneiden kanssa. Uusi omistuspohja varmistaa resurssiemme riittävyyden ja kykymme vastata kasvaneeseen asiakastarpeeseen. Tavoitteenamme on tuoda alalle uutta ajattelua ja uusia tuulia”, sanoo Tiina Olkkonen.

”Olemme kuluneen viiden vuoden aikana luoneet Bravuran kanssa uuden liiketoimintalähtöisen lähestymisen sijoittajaviestintään, ja haluan olla mukana jakamassa sitä kaikille pienille, keskisuurille, ja ennakkoluulottomille isoille listayhtiöille. Digitalisaatio rikkoo vanhoja teollistumisen luomia toimintatapoja. Sijoittajaviestintä on olennainen osa yrityksen tarinaa, ja siten myös osa tuloksellista asiakas- ja työntekijäviestintää”, toteaa Seppo Kuula.

Sijoittajaviestintä Suomessa kaipaa tuoretta näkökulmaa. Tarpeettoman usein sijoittajaviestintää tehdään sääntelylähtöisesti tai siitä hoidetaan vain pakolliset velvoitteet. Laajaa sijoittajayhteisöä palvelevana analyysitalona tiedämme tarkalleen, miten vastaanottajalähtöistä sijoittajaviestiä rakennetaan. Olemme ylpeitä voidessamme yhteistyössä Bravuran kanssa ryhtyä rakentamaan uusia menetelmiä ja digitaalisia työkaluja, joilla teemme pörssiyhtiöiden seuraamisesta sijoittajille entistä helpompaa”, toteaa Inderesin toimitusjohtaja Mikael Rautanen.

Lisätietoja:

Tiina Olkkonen
Puhelin: 040 827 8844
Sähköposti: tiina.olkkonen@bravura.fi

Anu Kuula
Puhelin: 044 582 6102

Sähköposti: anu.kuula@bravura.fi

Pauliina Tennilä
Puhelin: 040 570 5530
Sähköposti: pauliina.tennila@bravura.fi

Bravura lyhyesti:

Bravura on yritys- ja sijoittajaviestinnän asiantuntija ja listayhtiöiden pitkäjänteinen kumppani. Yhtiö on toiminut neuvonantajana useissa First North –listautumisissa ja Nasdaq Helsingin päälistalle siirtymisissä. Bravura auttaa edelleen useita yhtiöitä niiden yritys- ja sijoittajaviestinnässä myös listautumisen jälkeen. Bravuran tavoitteena on tehdä sekä listautumisesta että listayhtiönä toimimisesta yhtiöille nykyistä vaivattomampaa.

Ota yhteyttä


Viestintätoimisto Bravura Oy, Porkkalankatu 22 a, 00180 Helsinki
Y-tunnus: 2837724-8 Copyright Bravura Oy © 2017.

Viestintätoimisto Bravura Oy Pihatörmä 1 A, 02240 Espoo
Y-tunnus: 2837724-8 Copyright Bravura Oy © 2017.